До 1 млн. грн щорічної економії для «ГРІНКО-ГРУП»

grrrr

Компанія «Benish GPS» спеціально для «ГрінКо-Груп» розробила інноваційний проект, який дозволив значно оптимізувати витрати підприємства. Завдяки технічному рішенню «Benish GPS» автопарк підприємства, до складу якого входять 5 регіональних представництв, був інтегрований в єдину систему. Технічне рішення дозволило істотно оптимізувати витрати підприємства — щорічно компанія економить близько 840 000 грн.

Після успішного першого досвіду співпраці керівництвом компанії «ГрінКо-Груп» було прийнято рішення про запуск нового спільного проекту. У рамках наступного етапу запланована установка обладнання для відстеження витрат палива. Розробниками компанії «Benish GPS» було створено спеціальне програмне забезпечення, яке дозволить відстежувати витрати, а також запобігати розкраданню палива у всьому автопарку «ГрінКо-Груп». Також в рамках даного етапу запланована синхронізація роботи системи GPS-моніторингу та облікової системи 1С, що дозволить в реальному часі відстежувати пересування автотранспорту.

Впроваджені системи дозволять значно оптимізувати процеси управління, контролю та звітності підприємства. Подібні рішення зможуть істотно знизити витрати на експлуатацію парку транспортних засобів.

Комплектація