Компанія Benish GPS братиме участь у XI Міжнародній спеціалізованій виставці ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2014

1

З 24 по 27 вересня 2014 року в Міжнародному виставковому центрі за адресою м.Київ, Броварський проспект, 15 відбудеться XI Міжнародна спеціалізована виставка «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2014». Щорічно виставка проходить під патронатом Кабінету Міністрів України. Організаторами виступають Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство оборони України, Служба безпеки України, а також Державна прикордонна служба.

Компанія Benish GPS підтримує щорічну традицію участі в даній виставці. На партнерському стенді МВС України будуть представлені новітні розробки компанії Benish GPS в області безпеки. Знайти нас можна буде у 3-ьому павільйоні Міжнародного виставкового центру. Традиційно компанія презентуватиме свої добре відомі рішення, поряд із спеціально розробленою для МВС України системою моніторингу підконтрольних осіб.

У відвідувачів виставки також буде можливість ознайомитися з такими рішеннями компанії Benish GPS, як:

В рамках виставки планується створення демонстраційного майданчика і бізнес платформи для розробників, виробників, постачальників і замовників озброєння, військової техніки та обладнання для збройних сил, правоохоронних органів і служб безпеки.

Компанія Benish GPS запрошує Вас відвідати виставку «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2014»!

Ми будемо раді бачити Вас серед гостей нашого стенду і впевнені, що відвідування виставки буде корисним для Вас і Вашого бізнесу.

Комплектація