BENISH GPS запустили проект для міністерства екології та природних ресурсів України з впровадження автоматизованої системи моніторингу та управління ТЗ і персоналом

На засіданні робочої групи Міністерства екології та природних ресурсів України компанією Benish GPS була проведена презентація з впровадження автоматизованої геоінформаційної системи контролю, моніторингу та управління транспортними засобами і персоналом з використанням супутникових технологій.

7 серпня вже почався безкоштовний монтаж та тестування обладнання, щоб визначити доцільність впровадження даного обладнання, його кількості, джерел фінансування і термінів реалізації проекту.

Першими випробують ефективність нових технологій представники Закарпаття. Персональні трекер (BeniFone) і супутникові системи моніторингу вже отримані для тестування: Державною екологічною інспекцією України в Закарпатській області, Департаментом заповідної справи та Ужанським національним парком, а також Державним агентством водних ресурсів України і басейнового управління водних ресурсів річки Тиси.

“Початок вельми багатообіцяючий, – говорить директор Ужанського НПП Василь Копач, – адже в перспективі, коли автоматизованою системою будуть охоплені всі ділянки роботи, наша діяльність стане ще ефективніше, а головне, будемо мати можливість на сучасному рівні забезпечувати інформаційну підтримку виконання персоналом функцій і завдань, пов’язаних із збиранням, обробленням, оперативним реагуванням і зберіганням даних про надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру та інших подіях. Тепер є можливість оперативно реагувати на складні ситуації: для цього достатньо натиснути на червону кнопку BeniFone.”

Впровадження супутникових систем контролю і моніторингу транспорту і персоналу дозволить економити державні бюджетні кошти на утримання і обслуговування транспорту та зв’язку, а також оптимізує штатний розклад підприємств, установ, організацій, що входять до складу Мінприроди.

Комплектація