BENISH GUARD ТЕПЕР ДОСТУПНИЙ ДЛЯ АВТО СЕРЕДНЬОЇ ЦІНОВОЇ КАТЕГОРІЇ

Власники елітних авто із задоволенням встановлюють супутникові системи безпеки Benish GUARD, адже почуття спокою, що забезпечується якісним охоронним устаткуванням, оцінюється далеко не у матеріальному еквіваленті. Так, більшість покупців дорогих машин залишають дилерські центри на автомобілі, вже обладнаному Benish GUARD. Але що ж стосовно власників авто середньої цінової категорії? Адже вони не повинні залишатися поза увагою автодилерів.

Тому, цінуючи репутацію і потреби партнерів, компанія Benish GPS оптимізує найпопулярнішу супутникову систему безпеки. Тепер Benish GUARD доступна в трьох комплектаціях – Premium, Platinum і Elite, кожна з яких передбачає відповідний набір функцій і послуг. Від базових до розширених залежно від класу автомобіля. Така градація забезпечить вигоду установки устаткування на автомобілі не тільки високої цінової категорії, але і середнього, а також бюджетного сегментів.

До недавна придбати систему Benish GUARD можна було здебільшого лише у центрах продажу преміум-автомобілів. У рамках розширення комплектації системи, компанія Benish GPS надає можливість дилерам забезпечити системою проти викрадення всі автомобілі середньої і бюджетної цінових категорій. Адже, якщо спиратися на дані статистики 2016 року, кожен п’ятий викрадений автомобіль – це іномарка середнього класу таких виробників як Volkswagen, KIA, TOYOTA.

«Наше рішення зробити Benish GUARD доступним абсолютно усім – мотивоване і виправдане. Адже тепер всі учасники ринку автомобільних послуг зможуть задовільнити потреби своїх клієнтів. А потенційний власник автомобіля середнього класу зможе за прийнятну вартість придбати безцінне почуття безпеки», – коментує керівник відділу розвитку дилерської мережі Benish GPS Андрій Харабара.

Найбільш доступна за вартістю версія Benish GUARD Premium обладнана базовим набором функцій захисту транспортного засобу від викрадення (контроль дверей, запалювання, віддалене блокування руху автомобіля), і, звісно ж, підтримкою диспетчерського центру Benish GPS, який забезпечує цілодобову допомогу й оперативно реагує на сигнал тривоги у випадку виникнення позаштатної ситуації. Додатково є можливість онлайн-контролю пересувань автомобіля через мобільний додаток Olympia Tracking, а також – підключення режиму «Охорона» за межами України.

В офісі на роботі, у відпустці з родиною або на відпочинку із друзями, де б не перебував автовласник, – Benish GUARD охороняє його авто завжди і за будь-яких обставин.

Комплектація