Проект Benish GPS з впровадження системи супутникового моніторингу для 4940 транспортних засобів ДК “Укртрансгаз”

ugazМета проекту – створення єдиної централізованої системи, яка включає в себе комплекс рішень з планування, управління і контролю завдань і заходів, поставлених перед усіма структурними підрозділами ДК «Укртрансгаз». Система призначена для збору інформації про місця дислокації, технічному стані всіх рухомих об’єктів ДК «Укртрансгаз», а також обсягах виконаної роботи і витрачених ресурсах.

Унікальність даної системи обумовлена ​​глобальним масштабом, а також специфікою роботи та використанням складної спеціалізованої техніки.

Дана система буде сучасним дієвим інструментом в організації, як щоденного робочого процесу, так і у вирішенні виниклих позаштатних ситуацій.

Перед Україною сьогодні, як ніколи, гостро стоять проблеми ефективного використання матеріальних і трудових ресурсів у всіх галузях економіки, народного господарства.

Саме сучасні супутникові технології дозволяють підвищити якість, звести до мінімуму нераціональне використання коштів, як для маленького підприємства, так і для всієї корпорації «Укртрансгаз». Високотехнологічні рішення від компанії Benish GPS дозволять чітко визначити такі параметри, як початок – кінець роботи, фактична кількість мотогодин, обсяги, контроль витрати палива і паливно-мастильних матеріалів.

Впровадження системи навігаційного і технічного моніторингу транспортних засобів дозволить оптимізувати бізнес-процеси ДК «Укртрансгаз», а це означає – раціональне використання державних грошей, а також мільйони зекономлених коштів бюджету країни.

Укртрансгаз – дочірня компанія Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», створена згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24 липня 1998 року «Про розмежування функцій з видобування, транспортування, зберігання і реалізації природного газу».

Засновником компанії є Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України». Компанія є правонаступником майнових і немайнових прав та обов’язків газотранспортних підприємств та структурних підрозділів відкритого акціонерного товариства «Укргазпром».

«Укртрансгаз» щорічно постачає споживачам в Україні близько 50-60 млрд. куб.м природного газу і транспортує його в 20 країн Європи в обсязі до 120 млрд. куб.м. Технічні можливості компанії дозволяють транспортувати до Європи 140 млрд. куб.м газу. До складу ДК «Укртрансгаз» входить 16 структурних підрозділів на правах філій, виробничі об’єкти яких знаходяться в усіх областях України.

Комплектація