Компанія Benish GPS сприяла затриманню викрадачів

1 Ні для кого не секрет, що статистика викрадень в Україні значно збільшується з кожним місяцем. Частіше за інші викрадають автомобілі марки Toyota. Подібний інцидент міг би відбутися в Одесі, однак цього не сталося завдяки успішній роботі компанії Benish GPS та Департаменту ДАІ України.

У ніч на 22 липня в Диспетчерський Центр Benish GPS надійшло повідомлення про спробу викрадення автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, обладнаного супутниковою системою безпеки BENISH GUARD. Так, о 2:33 схвильована клієнтка повідомила про підозру на спробу викрадення її автомобіля. За її словами невідомі тривалий час перебували біля автомобіля, припаркованого на подвір’ї будинку. Після отримання тривожного сповіщення співробітник Диспетчерського Центру моментально зв’язався з черговою частиною ДАІ м. Одеса. Черговий патруль ДАІ МВС своєчасно прибув до місця розташування автомобіля, і, завдяки налагодженій роботі компанії Benish GPS та Департаменту ДАІ України, автомобіль вдалося зберегти. Крім того, затримано одного з підозрюваних. Після закінчення операції клієнтка знову передзвонила зі словами подяки за сприяння у збереженні її автомобіля і повідомила про те, що в даному районі вже був зафіксований факт викрадення такого ж автомобіля, який не був обладнаний спеціальними протиугінними системами.

«Останнім часом спостерігаємо тенденцію значного збільшення кількості спроб викрадення автомобілів, які знаходяться під охороною BENISH GUARD. На щастя, всі спроби успішно попереджуються, і вдається зберегти майно наших клієнтів. Сьогодні викрадачі стали дуже винахідливими, застосовуючи різні схеми скоєння злочинів. Саме тому варто замислитись про додатковий захист для Вашого автомобіля. За довгі роки роботи система безпеки BENISH GUARD показала свою ефективність, запобігши численним спробам викрадення автомобілів. У системі застосовуються сучасні технології, які не дають злочинцям жодного шансу викрасти авто. Крім того, наш Диспетчерський Центр моментально реагує на будь-які сигнали тривоги, що надходять з автомобіля, і негайно вживає відповідних заходів», – зазначила Анна Фродимова, керівник Диспетчерського Центру компанії Benish GPS.

Варто відзначити, що Диспетчерський центр компанії Benish GPS працює цілодобово, без вихідних і святкових днів у режимі 24/7. Таким чином, автомобіль, обладнаний супутниковою системою безпеки BENISH GUARD, знаходиться під охороною безперервно.

Комплектація