СТАТИСТИКА КИЄВА З УГОНІВ І РІШЕННЯ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ АВТО

Угон автомобілів в Україні набув промислового розмаху. Згідно зі статистикою минулого року, кожні 45 хвилин у країні крадуть чергову машину. У 2015 році за даними МВС у українців викрали 11 324 автомобіля.

Лідером сумного рейтингу є Київ з показником 1 957 угонів. Офіційна статистика свідчить, що тільки за перші 2 місяці нинішнього року в столиці зафіксовано майже 400 викрадень авто, що на 90 випадків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

1При цьому рівень розкриття кримінальних справ теж не порадує водіїв. Наприклад, в столиці на кінець минулого року було розкрито 238 злочинів, а вже в цьому році київська поліція знешкодила 10 банд автовикрадачів. Незважаючи на ці показники, кількість злочинів все одно зростає.

Рішенням для забезпечення збереження автомобіля є супутникова система безпеки Benish GUARD, завдяки якій за 13 років роботи компанії тисячі автомобілів українців були збережені від викрадень.

1Спеціальне обладнання фіксує всі факти несанкціонованого використання автомобіля, такі як: примусове відкриття дверей, капота або багажника, відключення від бортової мережі, буксирування або евакуація і навіть просто удар по машині. У подібних ситуаціях сигнал тривоги моментально надходить до диспетчерського центру Benish GPS, співробітники якого працюють в режимі 24/7 і відразу ж зв’язуються з власником для з’ясування деталей ситуації. Диспетчер також може на відстані заблокувати двигун автомобіля і викликати поліцію на місце події. Якщо необхідно – і швидку допомогу, евакуатор або інші екстрені служби.

Встановлення Benish GUARD – одна з основних рекомендацій для запобігання викрадення авто. Попереджений – значить, озброєний, тому авто з GPS-системою безпеки не поповнить тривожний сплеск на графіку викрадення машин українців.

Комплектація