Відкриття міжнародної агропромислової виставки “АГРО 2012”

CHN_2331

Ліворуч – Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, по центру – президент компанії Benish GPS Ukraine Хаїм Беніш.

Сьогодні, 5 вересня, в Києві в Національному виставковому центрі відбулося відкриття XXIV Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2012». В урочистому відкритті заходу взяли участь президент України Віктор Янукович, Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, а також Президент компанії Benish GPS Ukraine Хаїм Беніш.

Міжнародна агропромислова виставка «АГРО» – це одне з найбільших виставкових заходів України, спрямоване на залучення сільгоспвиробників до розробки та реалізації ДЕРЖАВНИХ програм розвитку галузей агропромислового комплексу як потужного сектора економіки України.

Цього року у виставці бере участь понад 700 підприємств, фірм, компаній з 25 регіонів України, а також закордоних компаній з 18 країн світу. Експозиції учасників займуть близько 10 тис. кв. м. закритої площі у павільйонах та близько 50 тис. кв. м. відкритої виставкової площі.

Компанія Benish GPS Ukraine в рамках виставки «АГРО 2012» представить спеціальні рішення для супутникового моніторингу та контролю за транспортом в агропромисловому комплексі, що дозволяє спостерігати за місцезнаходженням техніки в on-line режимі, а також контролювати виконання поставлених завдань і здійснювати віддалене управління технікою.

Комплектація