Компанія Benish GPS виграла тендер на постачання послуг контролю за пересуванням службових автомобілів Байєр КропСайєнс / Bayer CropScience за допомогою GPS.

байер

Компанія Benish GPS виграла тендер на постачання послуг контролю за пересуванням службових автомобілів Байєр КропСайєнс за допомогою GPS. У даному тендері оцінка пропозицій проводилася за такими критеріями як – надійність постачальників, якість і вартість необхідних послуг. Компанія Benish GPS досягла перемоги завдяки великому досвіду реалізації аналогічних проектів, можливості покриття всіх регіонів із встановлення додаткового обладнання без шкоди для гарантії автомобілів, зручності та оперативності налаштування доступу до програми моніторингу транспорту.

Субконцерн Bayer CropScience завдяки своїй високоефективної продукції, перспективним інновацій та чіткої орієнтації на споживача, займає верхні рядки в списку світових виробників засобів захисту рослин і боротьби з шкідниками в непромисловому секторі. Ще один напрямок діяльності компанії – це селекція насіння і рослин з оптимізованими властивостями.

Концерн Bayer складається з трьох субконцернів: Bayer HealthCare і Bayer CropScience і Bayer MaterialScience, що мають світову популярність і яких об’єднує спільна місія концерну «Наука задля кращого життя».

ТОВ “Байєр” в Україні є частиною глобального концерну Байєр АГ з штаб-квартирою в Леверкузені, Німеччина. В Україні компанія “Байєр” веде бізнес з 1992 року. Команда з більш ніж 420 професійних співробітників працює для того, щоб представити свої знання та інновації в нових продуктах для української промисловості.

Комплектація