Проект BENISH GPS зі встановлення супутникових систем моніторингу на автомобілі “Бритіш Американ Тобако Україна”

at

Раніше завершився проект по встановленню підприємством Benish GPS супутникових систем моніторингу на 200 автомобілях компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна», зараз проходить установка систем моніторингу ще на 115 автомобілях.

За словами начальника служби транспорту та господарської діяльності «Бритіш Американ Тобакко Україна» Сергія Стражникова, мета використання систем – контроль палива і безпеки поїздок з точки зору швидкості і нічних переїздів. Після установки витрати на паливо зменшилися на 10%, а сама система окупилася за півроку, – каже Стражников.

«Бритіш Американ Тобакко Україна» – перше спільне підприємство з іноземними інвестиціями у тютюновій галузі України. Вже 19 років компанія успішно працює на українському ринку і пропонує споживачам продукцію найвищих світових стандартів. На Прилуцькій тютюновій фабриці випускаються такі відомі в Україні та у світі марки, як: KENT, Vogue, Pall Mall, Lucky Strike, «Прилуки Особливі».

 «Бритіш Американ Тобакко Україна» робить значний внесок в економічний розвиток держави, щорічно сплачуючи кілька мільярдів гривень податків і виступаючи активним корпоративним громадянином.

Комплектація